ŚNIADANIE:
Parówki z szynki (gorczyca) 60 g
Składniki: woda, mięso z szynki wieprzowej, susz z aceroli,
ekstrakty przypraw, aromaty naturalne, glukoza,
przyprawy, sól, kolagenowe białko wieprzowe
Chleb pszenno-żytni 20 g
Składniki: mąka pszenna, mąka żytnia, naturalny
wysuszony zakwas żytni, sól
Ogórek 20 g
Banan 100 g
OBIAD:
Rosół drobiowy z makaronem 220 g
D: rodół warzywny
Składniki: 180 ml woda, 30 g marchew, 15 g pietruszka,
korzeń, 15 g seler korzeniowy, 15 g por, 15 g makaron
pszenny bezjajeczny (mąka z pszenicy zwyczajnej), 12 g
mięso ze skrzydeł indyka, bez skóry, 10 g mięso z ud
kurczaka, bez skóry, 10 g wołowina szponder, 1 g natka
pietruszki, 0 g sól biała, 0 g pieprz, 0 g liść laurowy, 0 g ziele angielskie
Schab duszony w warzywach 100 g
Składniki: 77 g wieprzowina schab surowy bez kości, 38 g
włoszczyzna krojona w paski, mrożona (marchew, seler,
pietruszka, por), 12 g cebula, 8 g olej rzepakowy
Ziemniaki, gotowane w wodzie 120 g
Surówka z pora, marchewki i jabłka60 g
Składniki: 38 g marchew, 25 g jabłko, 15 g por, 10 g śmietana 18%
(z mleka), 8 g majonez (olej rzepakowy
rafinowany, musztarda (woda, ocet,
gorczyca, cukier, sól,
przyprawy), woda, żółtka jaj kurzych (7,0%))
Woda 200 ml
PODWIECZOREK:
Hummus z pomidorem suszonym i
natką pietruszki 55 g
Składniki: 16 g ciecierzyca konserwowa, 2 g pomidory
suszone w oleju (olej rzepakowy, pomidory suszone
(pomidory, sól), mieszanka ziół, cukier), 1 g natka
pietruszki, 0 g sól biała, 0 g pieprz
Bułka kukurydziana (pszenica) 60 g
D: bułka bgl
Papryka czerwona 20 g
Banan 50 g
Energia: 1033 kcal
Białko 49.3 g
Tłuszcze 43.5 g
Węglowodany 104.2 g
Zobacz cały jadłospis
Opłata rezerwacyjna wynosi 600 zł (bezzwrotne)
Czesne za miesiąc obejmuje pobyt dziecka od 6.30 do 17.00 wedle potrzeb i wynosi 1500 zł
W ramach czesnego zapewniamy
PROMOCJA DLA RODZEŃSTWA!!
Czesne opłacane jest z góry, przelewem do 5 dnia każdego miesiąca na konto lub w naszej placówce.
Wyżywienie dzienne ( śniadanie, zupa, drugie danie, podwieczorek):
ŚNIADANIE:
Parówki z szynki (gorczyca) 60 g
Składniki: woda, mięso z szynki wieprzowej, susz z aceroli,
ekstrakty przypraw, aromaty naturalne, glukoza,
przyprawy, sól, kolagenowe białko wieprzowe
Chleb pszenno-żytni 20 g
Składniki: mąka pszenna, mąka żytnia, naturalny
wysuszony zakwas żytni, sól
Ogórek 20 g
Banan 100 g
OBIAD:
Rosół drobiowy z makaronem 220 g
D: rodół warzywny
Składniki: 180 ml woda, 30 g marchew, 15 g pietruszka,
korzeń, 15 g seler korzeniowy, 15 g por, 15 g makaron
pszenny bezjajeczny (mąka z pszenicy zwyczajnej), 12 g
mięso ze skrzydeł indyka, bez skóry, 10 g mięso z ud
kurczaka, bez skóry, 10 g wołowina szponder, 1 g natka
pietruszki, 0 g sól biała, 0 g pieprz, 0 g liść laurowy, 0 g ziele angielskie
Schab duszony w warzywach 100 g
Składniki: 77 g wieprzowina schab surowy bez kości, 38 g
włoszczyzna krojona w paski, mrożona (marchew, seler,
pietruszka, por), 12 g cebula, 8 g olej rzepakowy
Ziemniaki, gotowane w wodzie 120 g
Surówka z pora, marchewki i jabłka60 g
Składniki: 38 g marchew, 25 g jabłko, 15 g por, 10 g śmietana 18%
(z mleka), 8 g majonez (olej rzepakowy
rafinowany, musztarda (woda, ocet,
gorczyca, cukier, sól,
przyprawy), woda, żółtka jaj kurzych (7,0%))
Woda 200 ml
PODWIECZOREK:
Hummus z pomidorem suszonym i
natką pietruszki 55 g
Składniki: 16 g ciecierzyca konserwowa, 2 g pomidory
suszone w oleju (olej rzepakowy, pomidory suszone
(pomidory, sól), mieszanka ziół, cukier), 1 g natka
pietruszki, 0 g sól biała, 0 g pieprz
Bułka kukurydziana (pszenica) 60 g
D: bułka bgl
Papryka czerwona 20 g
Banan 50 g
Energia: 1033 kcal
Białko 49.3 g
Tłuszcze 43.5 g
Węglowodany 104.2 g
